Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul curierului rapid. Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 de ore si 15 zile lucratoare. Toate comenzile vor fi confirmate prin e-mail sau telefon, inainte de a se livra produsele.

 

Costurile de livrare

 

  1. GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 200 RON 
  2. 20 RON (tva inclus) pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 200 RON

 

Livrarea se face prin Urgent Curier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un punct de lucru Urgent Curier ( peste 5000 localitati ).

 

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

 

Hotstepper  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente Hotstepper care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.