Termeni si conditii

HotStepper.ro (Hotstepper SRL) cu sediu social in str Panselelor nr.39, Eforie Nord, Constanta, iar punct de lucru si magazin in str. Baratiei nr.33, sector 3, Bucuresti, numar de telefon +40212102305, adresa de e-mail contact@hotstepper.ro, inregistrata cu CIF: 34352656 si Nr. Reg. Com: J13/ 698/ 2015

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

 

HotStepper.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii". Acest site este dedicat utilizarii de catre persoanele fizice si juridice care au relatii comerciale cu Hotstepper.ro (Hotstepper SRL) si/sau vizualizarii continutului acestuia fara a se impune nici o relatie comerciala intre vizitator si HotStepper.ro.

 

Hotstepper.ro  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare ) si nu confera utilizatorului dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei HotStepper (Hotstepper SRL) fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pe care nu le putem onora!

 

1.  Copyright Hostepper.ro


Intregul continut al site-ului Hotstepper.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Hotstepperi  si este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Hostepper.ro  numai in limitele metionate in prezentul document.

 

2.  Servicii si produse oferite de Hotstepper.ro

Hotstepper.ro  isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Hostepper.ro sunt noi, in ambalajul original al produsului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Hotstepper.ro  isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta sau un numar crescut de solitari pentru unul dintre produse sau materiale.

 

3.  Plata produselor

 

Pe site-ul  Hotstepper.ro iti poti alege intre urmatoarele modalitati de plata:
 

  1. Plata  Ramburs ( la livrare ) : Livrarea produselor se  va face printr-un curier rapid si veti putea plati numerar in momentul receptionarii coletului.
  2. Transfer bancar ( internet banking ) / ordin de plata: Daca alegeti optiunea de plata prin transfer bancar, veti primi un e-mail cu factura proforma si unul ce va contine informatiile legate de contul bancar, detinatorul contului, banca si motivul transferului. Produsele trebuiesc achitate integral. Dovada efectuarii platii va trebui sa fie trimisa prin e-mail la adresa contact@hotstepper.ro
  3. Plata cu Cardul Online - Pe www.hotstepper.ro puteti achita cu produsele dorite prin MOBILPAY ( plata securizata 100% )

 

4.  Livrarea produselor

 

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul curierului rapid. Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 de ore si 15 zile lucratoare. Toate comenzile vor fi confirmate prin e-mail sau telefon, inainte de a se livra produsele.

 

Costurile de livrare

 

  1. GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 200 RON 
  2. 20 RON (tva inclus) pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 200 RON

 

Livrarea se face prin Urgent Curier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un punct de lucru Urgent Curier ( peste 5000 localitati ).

 

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, va fi contactat telefonic de catre firma de curierat. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

 

Hotstepper  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente Hotstepper care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

 

5.  Garantia produselor

 

Hotstepper  ofera certificate de garantie de 30 de zile pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odata cu produsele comandate de dvs. Factura fiscala va fi trimisa atasat pe e-mail. Garantia prodoselor comandate va fi in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Solicitarea garantiei presupune prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie dupa factura produsului si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. 

 

Garantia va fi solutionata prin reparea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului  pentru garantia produselor comandata revine in atributiile clientului.

 

Produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, rupturi, produsele utilizate in conditii neadecvate (altele decat cele recomandate pe etichetele/pliantele de intretinere) nu vor beneficia de garantie.

 

6.  Returnarea produselor

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport ( daca exista ). Produsele pot fi returnate prin curierat rapid la adresa: str. Bărăției nr. 33, sector 3, Bucuresti - Magazin Hotstepper ( Hotstepper SRL ).

 

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 consumatorul ( cumparatorul) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului ( cumparatorului ) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

 

Clientul  are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa instiinteze firma Hotstepper SRL ( HOTSTEPPER ) asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

 

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

 

Produsele HOTSTEPPER care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate .

 

NU ACCEPTAM RETURURI PRIN POSTA ROMANA!

 

7.  Confidentialitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Hotstepper.ro pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Hotstepper.ro se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Hotstepper.ro.

 

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Hotstepper.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. 

 

Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ): 

 

8.  Abonarea / Dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului Hotstepper.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

 

9.  Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate elementele enuntate mai sus pentru utilizarea sitului Hotstepper.ro si a relatiilor comerciale cu acesta.